Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

diumenge, 17 de maig de 2009

Amb l'obra Aigües Fondes de Francesca Aliern , es clouran les sessions corresponents al Club de Lectura que aquest any hem anat realitzant al Punt@Jove de Jesús i que coordina Mònica Sales, llicenciada en Filologia Catalana i professora associada a la URV.
Durant l'any hem realitzat cinc sessions del Club tractant tota mena de obres literàries com ara La ciutat invisible d'Emili Rosales, La plaça del diamant de Mercè Rodoreda , Camí de només un de Manuel Pérez Bonfill , Destins de Joan Cid i Mulet i aquesta obra de la Francesca.
No cal ni dir que es tracta d'una bona manera de començar el club i crec que ens podem donar per satisfets del procés seguit.
Volem però convidar-vos a tots a participar en aquesta última sessió que comptarà amb la presència de l'escriptora i que es durà a cap el proper dimecres 3 de juny a les 19:00h al Punt@J0ve de Jesús.
Només cal que us llegiu el llibre i vingueu a dir la vostra, creiem que serà una sessió especial ja que el fet de comptar amb la presència de l'escriptora contribuirà a donar una major significació a la sessió i podem aprofitar per a preguntar-li tot allò que vulguem gaudint a més de la sinceritat i proximitat que caracteritza a Paquita. Us animeu?