Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dilluns, 30 de març del 2009

CONFERÈNCIES A LA FIRA

Amb l'objectiu d'anar-vos aproximant a poc a poc els actes de la fira en farem una publicació periòdicament d'apunts que ens presentaran de manera temàtica les diferents activitats que completen la programació de la III Fira literària Joan Cid i Mulet.
CONFERÈNCIES DIJOUS 19:00h I Conferència del Cicle “Llengua i…” coorganitzada per la UOC , Omnium Cultural, la Plataforma Sobirania i Progrés ,l’Observatori de la Llengua Catalana i l’EMD de Jesús. Es durà a terme la conferència “Llengua i identitat a Catalunya” a càrrec de Miquel Strubell, professor associat a la UOC. Lloc: Sala Jordi Brull i Martínez
DIVENDRES 11:00h Conferència sobre Manel Pérez Bonfill destinada específicament als alumnes del IES participants en el II Concurs de treballs de recerca a càrrec de Lluís Martín Santos. Lloc:Sala Jordi Brull i Martínez
La Sala Jordi Brull i Martínez es troba ubicada a la primera planta de l'edifici de la Immaculada de Jesús
Com podeu observar dos ponents de primer nivell coneixedors en profunditat dels temes a tractar als que agraïm la seva col.laboració amb la Fira.
A més la conferència "Llengua i identitat a Catalunya" serà la primera d'un total de tres conferències que sobre la Llengua Catalana s'aniran realitzant amb l'objectiu de contribuir a posar damunt la taula la situació actual de la nostra Llengua en diferents àmbits socio-culturals.
Es tracta a més d'una col.laboració entre l'EMD de Jesús , la UOC i Omnium , fet que contribueix a enriquir les aportacions i a ampliar el camp d'acció.Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada