Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

diumenge, 22 de març del 2009

Les lletres de la Fira (4)

Divendres passat vaig tenir el goig d'assistir a una de les moltes presentacions que aquests dies inunden l'oferta cultural de les nostres poblacions.
Ara bé, no va ser una més .Es tractava d'una presentació d'amic a amiga , de "Bon rotllo" que diem ara.
L'Emigdi Subirats va presentar-li la seva darrera producció a la Francesca i com no podia ser d'altra manera l'acte va reflexar la sinceritat amb que Emigdi exposa les seves idees i els seus pensaments.
Aprofitarem l'apunt per a dedicar-li a Francesca escollint-la com a la nova lletra de la Fira la F de FRANCESCA ALIERN.
Francesca és més que una de les millores escriptores de les nostres Terres. És per a la gent de la Fira una amiga i una excel.lent col.laboradora disposada en tot moment a donar un cop de mà i sobretot a ser present en aquells actes on creu que la seva presència pot ser necessària.
Reproduirem paraules d'Emigdi per definir la seva obra: Francesca és l'escriptora del realisme social, escriu històries que arriben al cor .Els seus temes no són fàcils de tractar i té el do de convertir-los en propers i fer que no ens passin indiferents.
La va definir com a la mestra dels antiherois, dels personatges dolents, malèfics... amb un estil que parla per ell mateix i que no necessita ser signat perquè sabem qui ha escrit aquella novel.la.
Francesca , enhorabona un altre cop per la teva obra, no només la darrera "Aigües fondes" que per cert serà presentada a la Fira en les macropresentacions del diumenge i aquella mateixa setmana el dijous a les 19:30h a la Biblioteca de Jesús en un acte organitzat per l'Associació de Dones de Jesús i que serà presentat pel pintor i professor Manel Marqués, sinó per tota la teva producció que tants bons moments ens ha fet passar. Avui va per tu Francesca ah! i que et millores.

1 comentari:

  1. Gràcies per l'apunt. Paquita és la nostra narradora, la dels sentiments. Un goig sempre compartir taula amb ella.
    endavant les atxes..

    ResponElimina