Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dimarts, 31 de març de 2009

Visitem a Manuel Pérez Bonfill

Avui he viscut un dels moments més emocionants dins del procés d'organització de la Fira. He visitat juntament amb l'amic Manel Ollé, al mestre Manuel Pérez Bonfill a casa seva.
Es tractava d'una visita necessària, ja que li havíem de fer arribar la invitació oficial perquè inauguri la Fira i , evidentment, havia de ser en persona. Però també es tractava d'una visita molt especial i desitjada.
Malauradament no vaig tenir la sort de tenir-lo com a professor durant el meu pas per l'IES Joaquim Bau i per tant no el coneixia directament. Ara bé, l'entusiasme que veig en els ulls de les diferents persones que sí que l'han conegut i que el van tenir com a professor , com a company o com a amic, m'intrigava profundament.
Avui he descobert què és això que veuen en ell: la tranquil.litat de molts bons moments a l'espatlles, la humilitat de la sabiduria, el color de l'experiència viscuda, les arrugues dels anys passats sense perdre ni un sol moment,la mirada dels ideals defensats,el color de la companyia i de l'amor pròxim ...en definitiva, la satisfacció de la feina feta, ben feta .
La Fira tindrà se'ns dubte un dels millors inauguradors possibles: un escriptor, un mestre i un activista cultural de primer nivell que es mereixia , si més no, un petit moment de reconeixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada