Recomanem...

 • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
 • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
 • Actuació Gràcies Ovidi

dijous, 2 d’abril de 2009

DE CAMÍ A LA FIRA

Amb motiu de la celebració de la III Fira del Llibre Joan Cid i Mulet hem iniciat una activitat de caire dinàmic i participatiu que es dirigeix a tot l’alumnat del centre. Els dilluns de cada setmana s'ha repartit un full amb un vago de tren entre els alumnes un del Ceip Daniel Mangrané que ens ha acompanyat en el nostre camí cap a la Fira. El vagó ha dut escrita una pregunta sobre llengua catalana que ha estat presentada en forma de joc però amb l’objectiu que incentivem el seu aprenentatge. La resposta s’ha de retornar en el mateix full i s'ha deixat dins d’una bústia situada a l’entrada del col.legi fins al divendres d’aquella mateixa setmana i al següent dilluns s'ha repartit una nova prova. Els alumnes de Cicle Inicial han concursat a nivell de grup-classe i a partir de Cicle Mitjà i Cicle Superior es permet als alumnes concursar a nivell individual. Cada alumne de Cicle Mitjà i Cicle Superior participant ha escollit un pseudònim que serà conegut únicament pels tutor/es del seu grup i que no es desvetllarà fins acabar el procés que durarà en total 5 setmanes. Els premis d’aquest concurs seran de caire didàctic i s’atorgarà dins de la Fira Literària Joan Cid i Mulet , en hora i data que seran donats a conèixer. Premis : Cicle Inicial. 1 premi per grup-classe. Cicle Mitjà i Superior. Un primer premi individual per grup-classe. En cas d’empat es donaran diferents primers premis. Premi especial al grup-classe que tingui més alumnes participants.
Volem agrair la col.laboració que hem trobat en tot el professorat del centre i l'altr garu de participació dels i les alumnes.

4 comentaris:

 1. Tot el que es faci amb infants per estimular-los a estimar la lectura és bo!! Endavant :-)

  ResponElimina
 2. Gràcies Assumpta pels teus comentaris al blog
  Certament els actes per als més menuts de la casa és una de les priotitats dins la fira.
  Ens agrada comprovar com aneu seguint els apunts.
  Moltes gràcies per la vostra col·laboració

  ResponElimina
 3. Amb certa humilitat, per si de cas!, m'atreveixo a dir que, aquesta vegada, la Fira del Llibre Joan Cid i Mulet ha ultrapassat el concepte de "fira" literària o del llibre, no solament a les Terres de l'Ebre, sinó arreu dels Països Catalans. Aquesta nostra Fira, agosarada, creativa, subtil i amb visió humanista, és una finestra oberta a l'univers del llibre.

  ResponElimina
 4. Tu saps perfectament ja que ho has viscut en primera persona el camí que hem seguit fins arribar aquí.
  Entre totes i tots ho estem fent possible queda ara però l'estrena de l'obra....
  Veure'm com ens en sortim

  ResponElimina