Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dilluns, 3 d’agost del 2009

IV Trobada d'escriptors a Fondespalda

PRESENTS A LA IV TROBADA D’ESCRIPTORS DE FONTDESPALDA Ja fa quatre anys que des de l’Associació Cultural del Matarranya vénen organitzant aquesta jornada de trobada i intercanvi d’experiències entre els escriptors i escriptores de les nostres terres. La jornada , que es troba emmarcada enmig del calendari anual d’activitats literàries, pretèn ser un recés en el qual es posin de manifest les noves propostes al voltant del món de la literatura amb un eix conductor comú que en aquest cas ha estat el paisatge. Aquest any hem estat convidats a participar-hi aportant la nostra pròpia experiència i participant des de la iniciativa que es desenvolupa al mes d’abril a la nostra població , la Fira Literària Joan Cid i Mulet. Per aquest motiu ens vam desplaçar fins a Fondespalda el passat 2 d’agost i després de participar de les diferents activitats proposades des de l’organització, com un dinar literari, taules rodones, conferències i presentacions, vam tenir l’oportunitat de donar a conèixer la nostra iniciativa i presentar la feina que s’ha estat fent al voltant de la figura de Joan Cid i Mulet. Agraim a l’organització encapçalada per la Pepa Nogués l’esforç fet per tal que la jornada aconseguís ser una mostra de rigor i actualitat literària i també la invitació que ens van cursar i que ens va permetre estar-hi presents.
Durant la trobada es va presentar l'últim recull col·lectiu de narracions curtes anomenat Galeria Ebrenca i entre les quals es troben presents alguns dels i les escriptores més prolífics de les nostres terres.
Aquesta edició ha estat una iniciativa de l'incombustible Octavi Serret i l'edició ha anat a cura d'Aeditors del Perelló.
Continuarem treballant per tal que les diferents propostes literàries que es vénen organitzant al territori poguem unir esforços i establir sinèrgies de comunicació amb l’objectiu de treballar per la nostra cultura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada