Recomanem...

 • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
 • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
 • Actuació Gràcies Ovidi

dilluns, 23 de novembre de 2009

Aquest passat divendres dia 20, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, vam poder gaudir d'un magnífic expectacle literari a càrrec de l'alumnat de l'Institut Sòl-de-Riu d'Alcanar . Es tractava de posar en boca dels joves d'avui en dia la Poesia de Gerard Vergés, mostra sublim dels i les poetesses més actuals de les nostres terres. Hem cregut més que interessant de donar a conèixer aquest magnífic treball i aprofitar per a felicitar públicament el professor Tomás Camacho pel seu procés d'ensenyament i per la seva implicació en la tasca docent que evidentment va més enllà de la part professional. http://www.youtube.com/watch?v=wt6jqM7GkWQ 1a part: http://www.youtube.com/bibliotecaiesalcanar#p/a/u/2/wkEjycL0nXM 2a part: http://www.youtube.com/bibliotecaiesalcanar#p/a/u/1/jHuklq7W7Hc 3a part: http://www.youtube.com/bibliotecaiesalcanar#p/a/u/0/kAxnJtUhWAE Material complementari:http://www.youtube.com/watch?v=eiBv_09Cufw Esperem que sigui del vostre interès!

1 comentari:

 1. Agraïxo este post. Comentaré que des que vaig conèixer l'obra de Gerard Vergés vaig saber que estava davant d'un poeta excepcional.
  Més tard he tingut la sort de conèixer-lo i és també considero que és una persona excepcional. Em considero amic seu.
  Ha estat per a mi una satisfacció veure com un grup d'adolescents s'ha aproximat a la seua obra amb bastant d'encert interpretatiu.
  Espero que, passant el temps, descobrisquen amb plenitud l'obra de Gerard Vergés i adopten el compromís que ell té amb la llengua i la poesia, el desig de perfecció, el desig de coneixement, d'aprofundir en els sentiments i la vida
  I agraïxo molt a ell i la seua família la seua presència després en un moment tan dolorós.

  ResponElimina