Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

divendres, 13 de març del 2009

ELS LLIBRES DE LA FIRA

Aquesta serà la imatge que tindrà el llibre que recull els treballs guanyadors del I Concurs dels treballs de Recerca en l'àmbit literari i de l'exili,que es presentarà el divendres 17 d'abril pel matí dins la III Fira del llibre Joan Cid i Mulet de Jesús.El llibre editat per l'EMD de Jesús, ha estat imprès per la Impremta Salvadó i compta amb la col.laboració del Departament de Cultura i la Diputació de Tarragona .
El llibre inclou el treball guanyador del concurs del 2008 que duu per títol Manuel Pérez Bonfill, d'Agnès Pegueroles ex-alumne de l'IES Joaquín Bau i el treball William Shakespeare, de Martina Monllau antiga alumna del Col.legi Diocesà Sagrada Família.
Els treballs van resultar escollits d'acord amb unes bases establertes des de la comissió de la Fira Literària pels membres del jurat integrat per diferents professors del IES participants als que volem agrair la seva col.laboració entre els que també participen l'IES de l'Ebre i l'IES Roquetes.
Els membres del jurat van ser Albert Aragonès, Francesca Estorach,Manel Lleixà, Manel Ollé i Emigdi Subirats.
Aquest any ja tenim convocat el II Concurs que esperem que tingui molt bona acollida contribuint d'aquesta manera a col.laborar en el procés d'estimulació del seu procés d'aprenentatge.
Continuem informant...