Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

divendres, 27 de març del 2009

ACTUACIONS DE LA FIRA

Dintre les diferents activitats paral.leles que hem programat volem donar-vos a conèixer en aquesta ocasió les dues actuacions que tindran lloc en horari nocturn.
D'una banda el divendres comptarem amb la presència del Grup Teatral Planer qui ens oferiran l'obra de teatre "Blat d'Orió" de Xavier Aragó , extreta de l'obra narrativa l'exiliada d'Artur Bladé i Desumvila.

Ens agrada especialment poder tenir aquest grup d'artistes a la Fira ja que es tracta d'un dels grups de teatre amateur més compromesos amb la cultura i la literatura de les nostre terres.

L'obra tindrà lloc al Casal Jesusenc a les 22:30h del divendres 17 d'abril de 2009.

Així mateix, dissabte a la nit, podrem comptar amb una actuació de luxe ja que Jesús Fuster ens oferirà el seu darrer treball "Lletres d'aigua".El cantautor de Pradell de la Teixeta s'ha convertit en un referent musical i literari. Volem recomanar-vos especialement aquesta actuació que tindrà lloc el dissabte 18 d'abril a les 23:00h a la Plaça del Pati de la Immaculada on podrem gaudir d'un bon moment que de ben segur que recordarem per molt temps.