Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dimarts, 31 de març del 2009

Visitem a Manuel Pérez Bonfill

Avui he viscut un dels moments més emocionants dins del procés d'organització de la Fira. He visitat juntament amb l'amic Manel Ollé, al mestre Manuel Pérez Bonfill a casa seva.
Es tractava d'una visita necessària, ja que li havíem de fer arribar la invitació oficial perquè inauguri la Fira i , evidentment, havia de ser en persona. Però també es tractava d'una visita molt especial i desitjada.
Malauradament no vaig tenir la sort de tenir-lo com a professor durant el meu pas per l'IES Joaquim Bau i per tant no el coneixia directament. Ara bé, l'entusiasme que veig en els ulls de les diferents persones que sí que l'han conegut i que el van tenir com a professor , com a company o com a amic, m'intrigava profundament.
Avui he descobert què és això que veuen en ell: la tranquil.litat de molts bons moments a l'espatlles, la humilitat de la sabiduria, el color de l'experiència viscuda, les arrugues dels anys passats sense perdre ni un sol moment,la mirada dels ideals defensats,el color de la companyia i de l'amor pròxim ...en definitiva, la satisfacció de la feina feta, ben feta .
La Fira tindrà se'ns dubte un dels millors inauguradors possibles: un escriptor, un mestre i un activista cultural de primer nivell que es mereixia , si més no, un petit moment de reconeixement.

TALLERS LITERARIS PER ALS MÉS PETITS

A més a més dels diferents conta-contes i de les presentacions de llibres infantils, dins la Fira hem programat també activitats de caire lúdic que poden realitzar-se en horari obert i que permetran que els més petits de la casa, puguin passar-s'ho d'allò més bé.
Durant tot el dia el dia es podran realitzar tallers de llengua i literatura coordinats pels estudiants de IV curs de Filologia Catalana de la URV.
Els tallers inclouran lectura de poemes , recerca de textos, passatemps, encreuats, cal.ligrames,elaboració de murals….
Els tallers es realitzaran a la Plaça Pati de la Immaculada.
El dissabte a les 18:00h es podrà participar en un taller d’il.lustració de contes a càrrec de Mentxu Pérez Llorca bibliotecària de la Biblioteca Roquetes.
Els tallers estan oberts a tots els xiquets i xiquetes que hi vulguin participar.Us esperem a tots.