Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dilluns, 6 de juliol del 2009

CURS LITERATURA EBRENCA ACTUAL A JESÚS

A les fotografies Vicent Pellicer i Manuel Pérez Bonfill
estandards de la narrativa i la poesia ebrenca actual.
Dins del marc dels cursos organitzats per la Universitat Rovira i Virgili a les Terres de l'Ebre (UETE) es durà a terme per tercer any consecutiu uns curs sobre literatura a la nostra població de Jesús. Aquest any el curs tracta específicament sobre Literatura ebrenca actual.
El curs està coordinat per Montserrat Corretger , professora del Departament de Filologia Catalana de la URV i dirigit per Emigdi Subirats, professor d'anglès i alemany , escriptor i crític literari.
Els curs es durà a terme els dies 20, 21 i 22 de juliol a la Sala Jordi Brull de l'EMD de Jesús.
Les inscripcions encara resten obertes i us animem a totes i tots a participar d'aquest curs que esdevindrà sense cap dubte una nova oportunitat d'aproximar-nos als i les nostres escriptors i escriptores més prolífics i actius de l'actualitat.
A més dins el programa del curs es tractaran aspectes com ara la difusió de la literatura ebrenca o les infraestructures culturals al territori.
El curs compta amb el suport del Consell Comarcal del Baix Ebre (977 445308) i de l'EMD de Jesús (977500735) que donen beques a aquells alumnes que ho sol.licitin.