Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dilluns, 23 de març del 2009

LA URV present a la Fira Literària

Des de la comissió organitzadora de la Fira hem volgut obrir al màxim possible els llaços de col.laboració amb diferents entitats ,associacions i institucions del nostre territori.
Es per això que ens omple de satisfacció la col.laboració que hem estat capaços de vehicular amb la URV .Es tracta de la presentació pública del llibre "Deu poemes universals", procés que ha estat coordinat pel Jaume Llambrich.
Aquest recull, editat per Publicacions de la URV, conté un seguit de poemes d'arreu del món publicats en el seu idioma d'origen i traduïts al Català. Aquest projecte sorgeix com a consecuència d'un procés d'intercanvi entre estudiants visitants a la URV.
La ceràmica que il.lustra la portada ha estat cedida per un artista ampostí i serà present a l'espai d'exposicions de la fira literària.Es reproduirà també de manera contínua un vídeo referent al procés d'intercanvi que ha donat lloc al llibre.
L'acte de presentació tindrà lloc el proper diumenge 19 d'abril a les 13:00h i comptarà amb la presència de la Vicerrectora de la URV i del Director a les Terres de l'Ebre el Sr. Azael Fabregat , just després de les macropresentacions del matí
En acabar , la URV obsequiarà amb un dels exemplars als presents a l'acte de manera gratuïta així com també amb un petit refrigeri. Us esperem a totes i tots!