Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dissabte, 25 d’abril del 2009

Roquetes homenatja Pérez Bonfill

Avui ha estat la ciutat de Roquetes qui ha homenatjat a Manuel Pérez Bonfill que com sempre anava acompanyat per la seva dona Anna. Un acte molt senzill però entranyable que ha comptat amb un emotiu parlament de l'Alcalde Paco Gas , exalumne de Manolo Pérez .
A més Emigdi Subirats ha contextualitzat també el procés seguit en els diferents actes que des de Jesús amb la III Fira Literària Joan Cid i Mulet i des de Roquetes s'han dut a terme aquests darrers dies per homenatjar com es mereix a l'ancià escriptor.
Avui però se li ha volgut retre un homenatge de caire més històric situant-lo dintre el moment i del temps que va poder viure en Pérez Bonfill de primera mà.
Per aquest motiu s'ha demanat al professor Lluís Margarit que dugués a terme la conferència en aquesta tarde del mes d'abril en la què també es celebrava el segon aniversari de la Biblioteca de Roquetes.
L'acte no podia acabar de millor manera que amb la lectura d'alguns fragments biogràfics e la Pili Ibáñez i l'actuació musical de la Montse Castellà qui ha interpretat com a homenatge a Manuel un fragment musicat de la seva darrera publicació "Abusos del ritual".