Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

divendres, 2 d’octubre del 2009

FELICITATS JESÚS

Ens acabem d'assabentar que el nostre company Jesús Mª Tibau, present ahir mateix a l'acte de presentació de Lletres de casa, ha estat guardonat amb el premi Blogs Catalunya en l'àmbit literari.
Aquest premi unit a altres circumstàncies que acompanyen el dia a dia de les nostres lletres ens anima i ens dóna la força que necessitem per continuar endavant .
Aquest premi se li ha atorgat pel seu treball sense descans al capdavant del blog literari "Tens un racó" , però són molts altres els àmbits en els què Jesús està treballant, com ara la publicació de llibres recents tant de poesia com de conte curt, la col.laboració en qualsevol acte de caire literari que es celebri a menys de 300Km de casa seua , la presència activa dins la comissió de la Fira Literària Joan Cid i Mulet o la seva recent incorporació com a comentarista radiofònic en el programa La Pèrgola , per posar alguns exemples.
Volem felicitar Jeús Mª Tibau molt sincerament per la feina seriosa, incansable i constructiva que està realitzant i animar-lo a continuar endavant.
Enhorabona amic!