Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dissabte, 14 de març del 2009

LES LLETRES DE LA FIRA (2)

La V de VICENT .A Vicent Pellicer no li cal presentació.
Per totes i tots és conegut el seu alt grau de coneixença del nostre entorn més proper , la seva especial sensibilitat i el seu poder especial per transmetre sensacions mitjaçant la paraula, la seva gran capacitat de recerca i de treball exhaustiu...són tantes les característiques que defineixen la seva obra que difícilment les direm totes.
Ell ha estat una altra de les lletres de la Fira literària de Jesús, en tant que ,amb la seva col.laboració contínua està fent possible que aquest projecte sigui una realitat.
Serà present aquest any a més , no només a la comissió organitzadora, sinó amb la seva darrera novetat editorial "Port endins" de la que us reproduïm una part del pròleg que li ha escrit la Susana Antolí :
"Vicent té el do de vore el cor del bosc;natres mirem però no veem, sentim però no escoltem lo que mos diu l'esperit de les serres;pareix que només ell mos pogués fer d'intèrpret , com aquell roure del Senyor del Moixons que actuave de nexe d'unió entre dos mons, com si els déus li hagueren concedit conèixer l'absoluta consciència de cada ésser per poder transmetre-mos-la.
Perquè els lligams entre el Port i Vicent són un enigma que ningú de natres pot arribar a endevinar. Perquè pot ser que l'Anàs, realment, habito dins del seu cos".
Gràcies Vicent.