Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dimecres, 14 d’abril del 2010

La creu de Sant Jordi per a Pérez Bonfill

Com alguns podreu recordar, l'any passat durant la celebració del primer dinar literari, dins la III Fira literària Joan Cid i Mulet, vam assistir a un d'aquells moments que es recorden per sempre més. El moment que Manel Ollé es va aixecar i d'aquella manera que diu ell les coses, com si demanés disculpes per parlar, com si allò que diu en aquell moment fos el més important del món, va demanar-nos que coordinéssem el procés per a sol·licitar la Creu de Sant Jordi a Manolo, al seu mestre, company, referent literari, model a seguir...
De moment, donades les circumstàncies i tot l'ambient tant extraordinari que estàvem vivint, no ens vam adonar del que allò representava, però al dia següent, un cop acabada la fira,vam haver de posar-nos a treballar, i de valent, per tal d'aconseguir confegir tot l'expedient, gràcies Emigdi per la teua col·laboració, recollir les prop de 500 signatures i de posar en coneixement de la societat civil i política de les nostres terres la proposta.
esprés d'un any, casualment la mateixa setmana que celebrarem la segona edició del dinar literari, el govern de la Generalitat de Catalunya ha decidit atorgar a Manel Pérez Bonfill la Creu de Sant Jordi dins la convocatòria d'aquest 2010. Aquesta sí que ha estat una molt bona notícia.
Esperem poder compartir amb ell i la seua família aquestes sensacions tan bones que sabem que estan experimentant i fer-los saber fins a quin punt ens n'alegrem per ell especialment, però també per tot el que significa i porta implícit el seu reconeixement.
A les Terres de l'Ebre estem d'enhorabona!