Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

diumenge, 5 d’abril del 2009

LA COMISSIÓ DE LA FIRA

Arribats a aquest punt crec que serà bo de donar a conéixer quines són les persones que hi ha darrera la fira i que fa moltes setmanes que d'una manera o altra estan treballant perquè la fira vagi avant.
Tenim des d'escriptors com Vicent Pellicer , Francesca Aliern, Cinta Arasa, Jesús Ma Tibau o Emigdi Subirats a mestres i professors com Rosa Solé , Mónica Sales, Monica Montserrat, i també està la Clara Curto , coordinadora de la Biblioteca del Punt@Jove de Jesús, Ramon Ferrando, copropietari de la llibreria La Mallén de Jesús, Montse Curto funcionària del Departament d'Educació i la Laura Roig estudiant de Filologia Catalana a la URV.
Evidentment tots els regidors de l'EMD de Jesús estan implicats en les diferents gestions que permetran que tots els aspectes de la Fira puguin anar avant.
I aprofitem per a donar les gràcies per endavant al personal de l'EMD qui aquests dies haurà de multiplicar esforços i afegir a la seva feina del dia a dia les gestions de la Fira.
No cal ni dir que tots vosaltres amb la vostra presència durant els dies de la fira als diferents actes programats i als estands contribuireu a fer la fira molt més gran.
Moltes gràcies a totes i tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada