Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dimecres, 8 d’abril del 2009

NOVETATS D'ÚLTIMA HORA

En el marc del cicle de conferències Nits a l’Àtic, el 17 d’abril a les 21 hores dins la III Fira del Llibre Joan Cid i Mulet, xerrada “Del prestatge de casa a la lleixa virtual: la biblioteca personal a la xarxa”, a càrrec de Núria Gallart, cap de la Biblioteca Universitària de Sabadell. Seguirà Taula rodona “Compartir lectures a l’hora d’internet” amb Rafa Santiago, Jesús Tibau i Joana Serret, dels clubs de lectura de Tarragona, Tortosa i Amposta, respectivament, junt a la ponent Núria Gallart. L’acte , organitzat per l’Associació Atictes i amb la col·laboració de la URV, clourà amb tertúlia acompanyada amb copa de cava a peu dret i podrà seguir-se per vídeo i xat a través de àtic2.
Estem molt contents d'haver pogut introduir aquest acte dins la nostra programació aquest acte que s'emmarca perfectament dins la voluntat d'arribar a tots els àmbits d'estudi i anàlisi de la realitat literària del nostre entorn.
Això però ens obliga a fer una petita modificació en l'horari del teatre del divendres que finalment quedarà programat per a les 23:15h
Esperem que sigui del vostre interès i us convidem a participar-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada