Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dilluns, 6 d’abril del 2009

ACABEM EL DIUMENGE...

DIUMENGE 19 D’ABRIL DE 2009. TOTS A LA FIRA. 11:00h Veus del món. Proposta intercultural de conta contes en diferents llengües. Es realitzarà la lectura de diferents texts del llibre Deu poemes universals de Publicacions de la URV. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada.
11:30h Presentació del número 3 de la revista beCEroLes. Lletres de llengua i literatura, a càrrec d’Albert Aragonés. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada.
12:00h Macropresentació de llibres: Es presentaran els següents llibres: Abusos del ritual de Manuel Pérez Bonfill (Pagès), Impremta Babel d’Andreu Carranza (Columna), Pilota de set de Joan Pinyol (Proa), La Maldat Oculta de Bendi Suárez, Port endins de Vicent Pellicer (Cossetània), A la barana dels teus dits de Jesús M. Tibau (Aeditors), Aigües fondes de Francesca Aliern (Cossetània), Dies d’anhels de Rafel Duran i Emigdi Subirats (Aeditors) i Tots els camins porten a Romania de Ramon Usall i Eduard Roure.
13:00h Presentació del llibre Deu poemes universals, a cura de Jaume Llambrich, publicat per la URV. Comptarem amb la presència de la Dra. Maria Bargalló, vicerectora d’Estudiants i Comunitat Universitària de la URV, i del Dr. Azael Fabregat, director del Campus de la URV a les Terres de l’Ebre. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada.
14:00h Dinar literari amb lectura lliure de texts. S'hi pot inscriure tothom qui vulgui. El preu del tiquet és de 10 €. Lloc: Restaurant del Casal Sant Francesc. Inscripció prèvia, al tel. 977 500 735. 17:00h Conta contes infantil, amb Irene López, que explicarà diferents contes del Bagul de les meves joguines. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada. 18:00h Macropresentació de llibres: Es presentaran els següents llibres: La bugada del cel d’Estrella Ramon (Edicions del Pirata), Colors de Sílvia Favà (Aeditors), Baphomet i la taula esmaragda de Miquel Esteve (Cossetània), Contalles de Muniatto de les germanes Besolí (Onada), Contes de Marta i Arnau de Remei Franch (Edicions del Pirata), Remeiets de Rosa Sánchez (Aeditors), Hojas dormidas de Glòria Fandos, Elles de Núria Menasanch, Oli en un llum d’Ignasi Revès (Fonoll), Esmorzars de Lleida d’Ignasi Revès (Salòria) i Història d’una cuinera de Carme Martí (Fonoll). L’acte acabarà amb la posada en escena dirigida per Xavier Aragó de la presentació del llibre Tot i de cop de Carles Ibáñez, editat per La Veu de l’Ebre. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada.
19:00h Acte de cloenda de la Fira. Sorteig dels lots de llibres entre els assistents als estands. Actuació del Grup de Gralles i Tabals de Jesús. Exhibició de Grup Ball Música Country. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada.
I fins aquí. Us esperem a totes i tots!!!!

1 comentari: