Recomanem...

  • Tertúlia Literària amb Jaume Cabré
  • Inauguració i conferència Sr.Joan Beltran i Cavaller
  • Actuació Gràcies Ovidi

dilluns, 6 d’abril de 2009

ELS ACTES PROGRAMATS PEL DISSABTE

DISSABTE 18 D'ABRIL
JORNADA CENTRAL
Durant tot el dia, tallers de llengua i literatura per als més petits, coordinats pels estudiants de IV curs de Filologia Catalana de la URV. Els tallers inclouran la lectura de poemes, recerca de texts, passatemps, encreuats, cal.ligrames, elaboració de murals… Lloc: Plaça Pati de la Immaculada.
11:00h Teatre de titelles. Es representarà l’obra La cucafera, a càrrec de la companyia teatral L’Udol. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada.
12:00h Entrega dels premis corresponents a les activitats realitzades al Punt@Jove de Jesús i del concurs De camí a la Fira, realitzat amb els alumnes del CEIP Daniel Mangrané. Col·labora: Editorial Edebé. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada
12.15h Es busca ajudant per al comissari Llampec. Lectura escenificada de les aventures del comissari Llampec. Regal de llibres entre els que descobreixin l’enigma. Col·labora: Edicions del Pirata. Lloc:Plaça Pati de la Immaculada
17:30h Inauguració oficial de la Fira a càrrec del catedràtic de Literatura i escriptor Manuel Pérez Bonfill. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada.
18:00h Taller d’il·lustració de contes, a càrrec de Mentxu Pérez Llorca. Lloc: Plaça Pati de la Immaculada
18:30h Presentació del llibre I Volum Obres completes de Joan Cid i Mulet, que inclou la reedició de les seves novel·les en llengua catalana Maria Rosa, Destins i A l’ombra del Montsià. Comptarà amb les intervencions d’Emigdi Subirats, historiador; Pere Panisello, alcalde de Jesús, i Francesc Xavier Vega, director dels Serveis Territorials de Cultura. Lloc: Sala Jordi Brull i Martínez.
19:30h Taula Rodona. CyberLiteratura. Comptarem amb la presència de Jesús M. Tibau, Emigdi Subirats, Joan Pinyol, Albert Aragonés i Vicent Pellicer. Lloc: Sala Jordi Brull i Martínez.
23:00h Actuació del músic Jesús Fusté, cantautor literari.Lloc: Plaça Pati de la Immaculada.
I fins aquí el dissabte...

1 comentari: